31/12-2010.

Nyårsafton idag, känns roligt men konstigt .. det här året har gått galet fort tycker jag, men det är som jag brukar säga tänk i händelser inte i tid. 2010 har varit ett år med mycket mixed feelings, såklart. Men i år har jag faktiskt tänkt ut ett nyårslöfte som jag tänker hålla, som är viktigt för mig själv.

Min kväll kommer börja i haninge med Sophie och Camilla, där jag ska avnjuta rosa champange jag snubbla över på systemet igår :) sen får vi se vad kvällen tar oss, är inte helt klart ännu.


Victoria's Secret Fashion Show 2010.

Såg ni Victoria's Secret Fashion Show igår? :) roligt att se va dom hittar på varje år tycker jag. Trodde dock att det va live, vilket jag såg att det inte va - menmen. Mina favoritepisoder under showen var helt klart när akon sjöng "angel", och coolaste outfiten va boxningsoutfiten :D.




24 dec.



 God Jul allesammans!


.

Oh written in the stars
A million miles away
A message to the main
Seasons come and go
But I will never change
And I’m on my way


ho oggi una prova di italiano, aiuuuuuto.

Italienska slutprov ikväll .. sitter och pluggar iiih, äter hembakade lussebullar iaf som en silverlining, som mami bakade igår :D. Provet kommer att vara på hela boken, muntligt - skriftligt - hörövning, får se hur det går men försöker inte stressa upp mig :).


Black beauty.

Efter två omgångar med lush's henna (10 timmar sammanlagt) är håret fortfarande inte helt svart .. så klickade hem henna innehållande endast svart henna (indogofera .. ) så nu efter massa kletande, färg i hela badrummet och i huvet 2 timmar så håller jag tummarna på att det är perfa! i didn't scrub that floor for nothing haaaaa, annars får jag nog lov att ha panik, över mitt stackars brun svarta hår.



RSS 2.0