Spanska cupen!


Sjuuka matcher både den på St. Bernabeu och returen igår kväll på Camp Nou. Enligt mig hade Real övertaget i bägge matcher, dock blev resultatet på Bernabeu 2 - 2, Och 3 - 2 till Barca i returen .. stämningen var ju minst sagt het under hela matchen, Barca's vinnar mål kom utifrån en hörna, 3 ynka minuter innan matchens slut .. shit pommesfretos. Utbröt ju även i slagsmål i slutminutrarna, där Mourinho även smet in på ett hörn, sjuk men skön lirare!

Och i dagens press står det uttalanden från barca att Real är en skam för fotbollen, och att de borde straffas? Nog med dessa dumheter! Själv anser jag att Madrid gjorde två grymt bra matcher overall med många chanser, synd att inte en till utav dessa gav utfall. Klart att det blev agressiv stämning pg.a. rivaliteten som byggts upp sen i våras, vilket är synd, men det från bägge håll! Barca, nog med denna pajkastning!

Btw. är jag så sjukligt trött på fotbollskommentatorer som är partiska på jobbet, tycker det är otroligt oprofessionellt.

over and out, HALA MADRID <3!


One day.




 Let your good experience's overglow your bad,
Let the bad be a good lesson insted of a bad memory.


I'm in love with ... tattoos!

Tatuerade ju mig i februari, innan var jag fast besluten att jag skulle vara nöjd med en. Efter kom det vanliga syndromet? Vill ha en till, dock bara en, men får se. Jag kan tycka att det är skit snyggt på killar med mycket / stora tatueringar, men jag vill kunna visa och dölja eftersom att det kanske inte alltid passar sig.

Brukar titta på Miami ink på TLC, dom snubbarna är ju så grymma. Tycker att det är jätte intressant att höra folks historia bakom deras tatuerigar och se när konsten skapas. För det är precis vad det är, en farsinerande form utav konst.


Ooze, Whattafuck?

Var ute och firade Sophie i lördags, bebe fyllde år igår, så blev till att fira tolvslaget! Rätt så spårad utgång, det vad dessutom "rätt länge sen" vi var ute tillsammans, jag, Fia och Annelie :). Blev Nivå22 och Ento' .. hehe standard ;).

Anyhow .. så har dom tagit bort ooze på nivå, antar att den har slutat tillverkats? efter alla år med denna underbara dryck, buhu ;(  ... haha, jag är seriöst ledsen över detta.



RSS 2.0