Shopping / Black&White.

Trevlans shopping i city idag med soph' och annelie, åkte vidare till sickla en snabbis sen. Hittade en bikini överdel (wiiie, typ omöjligt att hitta en bra!) från lindex, hårspray och sådant nödvändigt, och en vit korsett liknande med strass från Scala - som jag även tänkte ha på Enskede - frisör skivan ikväll på Pure ;D - temat är black and white, & jag tänkte vara klädd i vitt, hihi :D.


Klockren helg.

Riktigt bra helg! Fredagen började på nivå22<3, Soph' och Annelie tagga hem vid halv 1, och jag rullade vidare till Ento till grabbsen! kul kul.

Lördags så va jag och Lollo ute och chilla hela dagen, as najs!
På kvällen så åkte jag, soph och annelie ut till skogen (väsby, ohmy) chillfesta med folks till sophie, drog till ett ställe och kolla på melodifestivalen och beställde in helrör haha.






.

- when is enough, enough? - when does the pain destroy those moments of pure happiness?


Valborgsmässohelg.

Bättre sent än aldrig, right? Helgen var fanimig den bästa ute - helgen på länge. Sophie, Annelie och jag körde på nivå först på fredag, för att sedan rulla vidare till Ento! i lördags drack vi ute i sann valborgsmässo - anda, kul att det var 1+ kände jag, hohoo. Sen blev det iaf repris på Ento, inte så mycket folk men var kul ändå. Sammanfattningsvis så träffade jag på vänner och fiender, hängde med SeanBanan, skrålade till mikrofonkåt över hela terassen, raggade genom ombud (ja, som man gör i lågstadiet, remember?) hahah .. Tror det räcker där ;).


RSS 2.0