John Mayer - Who says.



"I dont remember, you looking any better ... but then again I dont remember you"


Snabba cash.



Filmen var faktiskt över förväntan! trodde i bakhuvudet att den var lite överskattad och likna "de typiska kriminal svenne filmerna - som typ beck", men inte alls! Den var däremot grovt spännande, bra budskap, jävligt bra gjord & sjukt bra skådespeleri av Joel Kinnaman - han förmedlade känslan, hela tiden. Har du inte sett den? gör det.


Friday, baby.

Fredag, och jag har ett litet moln av ångest som ligger över mig .. presterat dåligt i veckan, minst sagt.
Pågrund av trötthet och ärenden ja haft, plågat hela jävla svenska sjukvården hahah, som är pinsam btw. men det ordnade sig iaf tillslut.

Ska sätta mig och se på en film i pluggsyfte och äta nånting nu tror jag :), senare ska jag & Lollo gå och se Snabba Cash! ska bli kul, man hör ju hört mycket om den på senaste tiden så den är nog grovt bra.





update: det blir snabba cash på söndag kväll ist. :)


Konvo.

Jag - asså, mina träningspass är patetiska!
Lollo - aa, lite.
Papi - vilka träningspass? ... aha, du menar dom där små.
Jag - aha, men tack!


hahaha.


Becks' vs. Ronaldo.

  

 Cristiano är armanis nya underklädes modell, och tar alltså över efter Beckham. Ronaldo är snyggare enligt mig, men frågan är vem som gör sig bäst på bild, tror nästan jag lutar åt Beckham..

vad tycker ni, Becks eller Ronaldo?


11/1.

Efter helgen är man inte piggare än vad man förtjänar, som vanligt. Fredagen blev inte som tänkt, förbannat. Marko ville dock att vi skulle komma till K2 dembow i lördags, så drog dit, länge sen sist så det va heeelt ok asså.
Real - Mallorca igår, 2-0 .. Higuain är grym.



Paradise Hotel.



 Gick in på tv6.se nyss för att kolla när paradise skulle börja, och så ser jag att det redan gått typ 4 avsnitt .. gaaaaaaaah! vilket betyder mini-maraton för min del :D treeeeevlans. UT MED CATJA! mohahah.


Nyår 09/10.

    

(klicka för att förstora)


shoes, shoes, shoes.

    

 Kom hem med 2 par dojor idag, behövligt! :) ett par stövlar när man vill vara fin och ett par uggs liknande för dagar då man helt enkelt inte pallar hohoho' båda från skopunkten, me like.


.



saknar dig.


3 jan.

3 dagar in på 2010 .. känns konstigt, tillbringade nyårsafton i haninge hemma hos Sophie och sen i stuvsta på villafest hos Nicolas, blev lite galet senare höhö, tappade bort mina skor, min kofta osv. men hittade allt tillslut iaf. Utan förväntningar (nyårsafton är alltid kaos? haha) så, it turned out helt godkänt! :) återkommer med bilder så fort jag funnit uppladdningssladden till kameran som mystiskt försvunnit hehe.

Soph & jag har hur som helst levt rövare här hemma 5 dagar i sträck, så bestämde oss för att dra till en krog i fridhemsplan igår och chilla lite, treevlans. Träffade på han som spelar i filmen patrik 1,5 haha!
Åkte med Jean & Garre sen till norsborg nånstans på chill, kom hem och somnade vid 8. Varit grinig hela dagen det vill säga, för lite sömn är aldrig bra :).

Btw. Blir så trött på folk utan hjärnceller som man träffar på lite varstans, blev kallad för både pinne och barbie igår, men vafan jag tar det som en komplimang, avundsjuka människor finns det gott om; suckers!


RSS 2.0