Är jag 3 år? brännskadad är jag iaf!

Om ni såg nån iddi springa omkring i skanstull / gullmarsplan med en kylklabb i handen så var det jag! brände mig nämligen på plattan :( ajajaj .. har två blåsor på handen nu, blääää .
Toppen att det var högerhanden också när jag skulle iväg och skriva prov ;O hahah, tog ju hundra år .. kan ni tänka er; skriv en mening, ner med handen på kylklabben ... osv. osv.

well well, nu ska drar jag till tyresö aka. fjortisland.

pusselipuss

Ge mig helg

öööh, så mycket att göraorkar inte .. blääää.
Känner ni likadant som jag? gör då som jag och lyssna på; BENNY BENASSI - BORN TO BE ALIVE!  ;D

 

tack för mig, pussgurka på dig.

image101

Steeek på gott folk!

Ja nu har ju solen varit framme igen, visst är man tacksam, självfallet. Man blir t.o.m. nästan lite manisk (fler än jag?). Jag sprang ut på terrasen idag med sololjan i högsta hugg, som vanligt när man kommer in står man framför spegeln " - jääävlar, jag är fett brun!"  .. lite senare ser man fortfarande den ganska så stora skillnaden på hur vit man var innan, men man ser fortfarande blek ut! man e liksom brun om man jämför men inte i allmänhet, grrrrr. Hur som helst så ska jag åka tidigt till soph' imorrn och fortsätta jobba på detta problem ;p. 

Anyway, när jag och mattias sitter inne på ticnet och letar förbrillt efter en biljett till matchen så ringer min mob .. och det är en från södermalms stadsdelsförvaltning! :O som säger att jag missat informations mötet om jobbet, "va?! jag trodde det var på torsdag?" är vad jag får fram, shiit asså ;/ jag och mitt guldfisk minne! menmen :) det e lungt nu iaf.

Förövrigt såg jag reklam på television idag att EM studion kommer vara placerad mitt i kungsan! :D och att alla matcher från och med 10 juni kommer att sändas där på storbildsskärm, najsigt värre liksom! vill bara säga en sak;  "ta fram patrioten i dig!" hahah ;D

image100

om ni någonstans tyckte att detta inlägg var jävligt underhållande och trevligt så ska ni tacka världens sötaste och gulligaste Nina för det! ;) det var nämligen hon som tjatade på mig att jag skulle skriva! haha gulle <3


 


söt MOGI har en najsig tävling! :)

http://mogis.se/2008/may/goodiebag-a-la-mogi.aspx

Mitt bidrag
För att bli en bättre medmänniska i år ska jag: 
1. Tänka på att följa mottot "behandla andra som du själv vill bli behandlad".
2. Uppskatta "the little things in life" och ännu viktigare;
visa hur mycket jag uppskattar mina nära och kära!
3. Tänka på att inte skräpa ner i vår fina stad.

jag skulle vilja vinna goodibag a la mogi   nr. 2  :)


Tjilivippen

Nu ska jag plugga och städa haha, fyfan .. men funderar på att kanske sola sen :D är det tillräckligt varmt? det är frågan, hmm. Lite senare blire åka och köpa skor, yes indeed'.
Glöm inte; Svergie - Slovenien, vänskaps landskamp idag kl. 19.00 i tv3 :) naajsigt värre!
pusselipuss



baila el chikichiki! (; hahah.

tjenis tjenis!
sitter och luffar, kollade på bögfestivalen nyss, vilken jävla skit det är asså :) ingen nyhet men iaf! och så blir vi mobbade av våra grannar i "kompis röstningen" ! haha sajkon. Grattis Ryssland får man säga då ;p dom blev ju så glada så det va ju kul. Själv så tyckte jag att Armenien va bäst tror jag.
Ekorren ringde nyss, jau hörde knappt vad hon sa för ungen skrek - hon hade sett Andra avenyn Karim, hennes lover hahah, wellwell.

Måste säga att spaniens låt var ju ett skämt :D men ett bra sådant ;p så jäääävla skön!




GLORY GLORY MANCHESTER UNITED!



MANCHESTER UNITED; Champions League  mästare 07 / 2008! Europa mästare för i helvete ;D !!!  MUHAHAHA. En jävla spännande match som avgördes i straffar .. som kommentatorerna sa; vad mer kan man begära av en final? inget  :D

 YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY, Grattis United!  (;



 

Sköning där

Tänkte återberätta något pinsamt som skedde 2005;

Jag och Mattias står och chillar i väntrummet på idolfinalen *host* ..  och ser Magnus Hedman som står och snackar med några. Vi står ca. 1 meter ifrån och jag (som tydligen varit döv länge) skriker :
"KOLLA! det är Magnus EEEDMAN ! "
Självklart hör han mig, och tittar frågande på mig medans jag står och gapar .. jag tar nu tag i Mattias arm och går därifrån medans jag kväver fram orden "fan .. han heter ju HEDMAN! "

jävla iddi, eller vad säger ni?  ;p 
 

De saker jag vill ha sagt idag

1. GRATTIS IRMA <3 ! :D som fyller 18 år idag
2. Grattis Inter till guldet
3. Jävla mat tant i skolan trodde inte på att jag gick i min skola och ville knappt ge mig mat (ofta, "restaurang" my ass!)
4. Blää, jag ska sitta uppe hela natten och plugga till kursprovet jag har imorrn
5. Nyss traskade jag hem från city! jag e duttig, men när jag kom hem åt jag skit våffelgåsar & nu mår jag illa som en gris  ;/ .
6. Krokofant - mannen @ high chaparall ikväll, was the shit (; hahah, fett kul.


det var allt, fett tråkig jag är    :) hehe, puss!

Ibland fungerar inte hjärnan som den ska :)

Ekorren - "det är så hemskt när folk gifter sig med någon fast dom inte vill det igentligen!"
Jag - "Ahaa, du menar typ som bonde söker fru?"
Ekorren - "HAHA :S nej! asså folk som blir bort gifta."

-------------------------------------------------------------------------------------------

Ekorren - "Asså folk frågar ju typ alltid om jag har linser .. men asså alla kanske inte menar färg-linser? det vet man ju inte"
Jag - "HAHAHA, va ? jo .. typ du ser ut att ha glasögon, har du linser just nu? ;D"



wiiiie, vi är skönast på denna jord.


Lördag

Idag e jah hemma och luffar, då ser man såhär mysig ut!



 Har ju för övrigt inte tellat till er att jag, soph & irmis va i kungsan på fjoll rixfm i torsdags, vi ääägde ;O hahah mupp. Hursom helst var snyggingar som ola & mattias där, jag svimma. sen kom den bästa till slut dåra; JASON MRAZ! I'm yoooooooooooours, bästa låten! så jävla skön. Bjuder på lite bilder vi knäppte på bara oss dåra, men vi va ju snyggast där, så det va drf ;p.

  

(klicka på bilderna för att förstora)

För övrigt kan jag berätta att jag fått sommarjobb inom kommunen i 2 veckor :) kommer tjäna typ 6000, ganska najs måste jag säga. Det är på ett dagis typ tyvärr, jag som inte direkt gillar barn och dom som inte direkt gillar mig .. jag tycker mest synd om ungarna :) wellwell,

Nu ska jag ringa ett litet samtalpuss på er!

Totalt onödigt inlägg

bläääää,  vrf liksom.    - jag är så dum, fast ändå inte.

Ronaldo vann

.. goal of the season award, man utd player award & fans player award  :)  härligt härligt!
klistrar in ett klipp från när han vann fans player of the year! (;

 

& så intervju efteråt, om säsongen osv.  :D

 

fan vad jag älskar den där killen! bäst i världen är vad han är.

Lovely shoes

Hmm, dags att köpa sommar skor  :)   jag funderar över dessa .. mest över de svarta dåra.

    
(klicka på bilderna för att förstora)

 vilka är snyggast?



Min mage vill ha mat!

Herregud, kl. är halv 10 .. & jag har inte käkat middag, detta beror på att jag är ensam hemma ^^ hahah mobboffer jag vet, jag har bara inte pallat lagat något själv & vette fan vart alla är ;O hahah .

Tänkte tillägga hur min dag har sett ut .. lär gå fort :D gick på naturkunskap WS i skolan på eftermiddagen, sen kom blondinen hem till lilla mig och svulla ordentligt, vi ba käka och käka :) sen drog vi ut ett tag, najsnajs.

Hur som helst, som sagt sitter jag här nu och försmäktar utan mat ;( . Jag funderar på att anropa Irma, hon får komma hem till mig och laga mat och va bara gullig! :D hahah .. jag behöver ju bli lite ompysslad nu när det kommit ut att jag (Amy) varit otrogen med gitarristen .. snyft, hjääälp .. jag har faktiskt aldrig gjort något värre, amy är en ängel!  

PUSS.


.. psst, jag vet att jag är störd.


EM truppen

Konstigt nog (?) kom en chock :O iaf för mig .. Henrik Larsson ska göra landslags comeback efter 2 års uppehåll .. självklart ska det bli jävligt roligt att se honom med, men som sagt vet ni vad jag tycker om Lagerbäcks väljande av spelare. Jag snackar inte skit om Henke nu! han har ju haft en lovely karriär, han är en skit bra fotbollsspelare - no doubt about it,  men han är trots allt 36 bast. Kan ändå inte säga att jag har haft någon koll på hur han spelat i allsvenskan,  han kanske fortf. är i good shape?  :)



Nu över till Portugal dåra, även där kom en liten "skräll" från Scolari, den rutinerande Maniche får inte följa med utan istället får hans yngre brorsa Jorge Riberio ta hans plats .. hmm.
 



Ohja

breeeak the house down ;p .. har blivit beroende av denna låt, sis' säger att det får fan finnas någon gräns om vad man kan lyssna på! men wtf. lyssna på den 3 ggr och se vad som händer ;p hahah.

 

Nuu ska jag sminka min fejja, sånt e kewl, det måste ni hålla med om .


Världens bästa gulleplutt <3


 image85

Du kom till oss som en liten plutt när jag själv var en plutt på bara 3 år, du har alltid funnits här, och nu är du helt plötsligt borta. Det känns redan tomt efter dig lilla du, kommer sakna dig nått så otroligt mycket!
Men vet att det var det bästa för dig,
nu slipper du att lida och kan ha det bättre än bäst och käka äppelpaj i massor, gulle ...
ledsen över att jag inte fick "säga hejdå bara" :(     <3.

R.I.P  Ludde1993 - 2008.


It's freezing !

saaajk att man alltid ska frysa! ;( det va liksom 12:e maj idag (eller igår, kl. är efter 12 ju .. ) och ändå ska man frysa häcken av sig :D höhöö .. konstigt att det enda man kan tänka på är att man fanimej borde ha tagit på sig vinterjackan som en mupp, & att man måste inskaffa en gås eller en fjällräven till nästa år .. :) 

    

 förövrigt har dagen bestått av lekandes med irmis & sophiiii (: myspys, därimot inte när jag tappade bort mig själv! när dom råkat åka ifrån mig för att jag var så jädrans sakta :/ hahah, jag i ett nötskal! :) .
Senare drog man vidare till tyresö aka. fjortisland, helt okaj alltså.
blääää, vad trött jag är nu! ;p
<3

MANCHESTER UNITED IS THE SHIT!

Sådärja! Idag blev det klart, Man Utd är premier luege mästare 2008 (; . 2-0 till united på bortaplan mot Wigan, ett mål av Ronaldo på straff och ett av Ryan Giggs. Ronaldo har gjort 31 mål på 34 ligamatcher under säsongen. Han kommenterar att han tycker att dom förtjänar att vinna titeln, kort och gott eftersom att dom är det bästa laget i premier luege ^^,  kan man annat än att hålla med?



Stekning på g':)

härligt härligt! vakna nyss, ska dra ut på terassen och steka om en timme eller så. Dagen kommer bestå av just stekning, chill, städning & plugg .. det första lät som det bästa? ah jag håller med ;).
No more albino, thank you.




                                                                                                                                                         

 update; HAH .. är fortfarande blek! ;O trots stek i ca. 3 och en halv timme med olja.


Jag ska förklara vad jag har emot Zlatan

Visst är har en duktig fotbollspelare, det måste han ju vara? har dock inte kollat på honom i Inter så kan inte uttala mig om hur han är där. I landslaget är han iaf inte helt underbar enligt mig, kan bero på att svenska laget i allmänhet är ganska dåligt? på grund utav att de flesta är i pensions åldern, eller nära gränsen. Och då kommer vi ju in på Lagerbäck, alla tycker att han är så bra för att han tar oss till mästerskapen och åker ut i kvarten varje gång? det måste ju finnas unga förmågor i landet som bör få en chans, eftersom att det är flera som köpts till stora klubbar utomlands. Hur som helst, tillbaka till Zlatan .. han verkar vara en sån diva :) det är just därför .. kolla bara på dessa citat;

"Jag har inte träffat henne än, men när jag gör det kommer jag att dejta henne." -  Zlatan Ibrahimovic om vem som är världens vackraste kvinna.

"Present... Vadå? Hon fick ju Zlatan." -  Zlatan Ibrahimovic svarar på frågan vad flickvännen fått i födelsedagspresent.

För det andra så prisar alla honom så högt, de ska man inte göra med folk som tänker stort om sig själva redan, eller?

  

       Missförstå mig inte nu bara -
  jag älskar ju såklart vårat lag trots detta! ;O <3

SOL!

SOLEN SKINER!!! och det är fett varmt , det har det ryktats om iaf .. just precis; jag har inte varit ute än! jävla cpe liksom ;/ jag har fixat mig i typ hundra timmar ist :) hårinpackning, solpuder och hela skiten.
bjuder på en (icke för mycket pådrag på kontrast *host*) bild ;p.

image84

Om det är så här varmt imorrn me, ska jag och sophie springa ut med sololjan!
puss ppl'

Tjo abo

Irma och jau luffade i värmdö gymnasium idag dåra , hahah asså i hennes och blondiiiiies skola .. ;O. Käka gratis chips &  pepsi ; "Om Cola är gucci, så är pepsi en kopia liksom"  hahhaha, irma söt.
Koppla in min musik som sedan fick dunka över hela skolgården .. eller ööh iaf så högt som gick. De flesta diggade min underbara musik, förutom en kille som kom fram efter ca. 1 timmes spelande av den ; "Ska inte ni gå in snart?!" HAHAHHAHAH, liksom neeeeeeeeeeej :D.  Jag säger bara PAKITO! "heeeeeeey hååååå"

Later on drog jag och miss ekorre till tyresö .. jag håller verkligen på att bli döv måste jag säga, när vi skynda oss till bussen säger ekorren "skyyynda!" eller nått sånt och jag stannar upp för jag hör "VÄNTA! mina kalonger åker ner" hahhahaha, ofta (; .

Hur som helst så är Irma och jag förälskade i dessa skor, har visat dom förut med de förtjänas att visas igen. Irma tycker btw. att vi ska spöa hon som har dom och ta en varsin :) vi gör så hööööhö.

image23 
don't you love them?


Imorrn är det fredag och helg dåra! så jävla najs, har inga lektioner imorrn heller. Men lär bli lite springade till medis till bibblan också plugg hemma. naaaaaaaaaajs, eller? inte men :D.

.. appråpå ingenting sov jag 5 timmar igår & är sjukt trött! så ska gå och sussa nu :)
godnatt folks!

Sverige fuckar upp

Självklart, om man vill sitta i någon av Portugal sektionerna, eller klacken så får man boka genom Portugals fotbollsförbund .. & jag kan portugisiska? nej. Hur som helst fick jag biljetter så jag sitter breeeevid portugisernas sektion på södra nedre .. kom på efteråt att jag kommer sitta bakom målet (?) yes indeed. Lär ju se Ronaldo genom nätet när han gör mål iaf? HAHHAHA; shit asså.

update: sitter över målet! inte bakom, brevid värsta portugal familjen (; .. 11 oktober, gosh!

Skön dag i solen liksom

Dagen började med frukost på donken .. naaaajs, sen begav jag mig till skolan för att ha boksamtalet dåra, gick bra faktiskt ! :) snudda vid VG tydligen. Sen drog jag och lilla blondinen till city dåra, luffade i solen, vid sergelfontänen ;D i typ 3 - 4 timmar åtminstone! fett härligt. Vi är så sjuka i huvet asså, som vi skrek och fjolla oss - men det är våran charm liksom, "Alåååååå Alåååå". Sprang på några folk med, treeeeeevlans.
LÖÖÖVE / M.

   

Aj, min piercing ;O

Det hugger i min navel piercing :( .. inte braaao, vill inte ta ut iaf, men kanske måste snart? buhu.
Förövrigt ville Soph att jag skulle berätta en godnatt saga för henne! haha, söt. Det fick bli mina anteckningar till skit boken "Låt den rätte komma in" som jag ska ha boksamtal om imorrn, hon somna som en stock! hahah.
Ska sussa också nu hur som helst :)
<3


Börjar bli trött på det ..

Amy Whinehouse snacket har börjat bli lite väl tjatigt ;S haha :p asså ser jag ut som en ful knarkare? ofta. Ska man behöva sminka sig annorlunda och färga håret till en annan färg? som att jag ens kollade på hur hon sminkar sig? hahah. Hur som helst, kalla mig Malin, kalla mig Molla, kalla mig Bea, kalla mig till och med Malle Balle. Säg inte AMY :). Såååådär ja ;).

 image79


Älsklingen! på tisdag smäller det, jääävlar.



Ohmy, ni vet det redan .. men på tueeeesday morning släpps biljetterna!  jag svimmar.

RSS 2.0