presentkort

jag vill vinna kissies presentkort ! 
tävla om ett presentkort för 500 kr på H&M, du också.


Portugal - Sverige, det var bara pinsamt Lagerbäck.

Matchen igår gjorde mig bara förbannad, fyfan. Portugal hade hur många chanser som helst under hela matchen, varför satte dom inget mål då? Jo, eftersom att Sverige spelar endast defensivt, 3 man på Ronaldo så fort han har bollen, 10 pers som är nere och försvarar och Henke som står och trycker själv på mittlinjen - när kommentatorerna tryckte fram det faktumet så kunde jag inget annat än att garva.

Sen skriver pressen idag att det var bra spelat igår,  och bla bla bla, herregud? det där kan inte kallas att spela ens, det kallar jag att kötta ner hela jävla spelet.  Sen att Ronaldo sa efter matchen att han inte va nöjd med matchen och att Sverige bara spelade defensivt utan att skapa något (vilket bara va sanningen) kallades det för "Ronaldos attack" , och sen att Cristiano var "dryg" nog att inte byta tröja med Adam Johansson, big deal? jag förstår honom.

All cred till Henke Larsson och Andreas Isaksson för deras karriärer.
Men igår skämdes jag över svensk fotboll - jag ville inte se, jag kände att jag inte ens vill se det svenska landslaget i VM 2010, jag vill helt enkelt inte.

BORT MED LAGERBÄCK!  
tack för mig



Dagens inköp



Maybelline volym express  lift up' mascara - H&M 79,50 (rea)
Rouge "tawny rose" - H&M 49,50


rastlös men med ett dött batteri, duracell? ohno.


ohåjaja, känner mig så trött, inte för att jag ansträngt mig något utöver det vanliga, icke .. dom senaste dagarna har till och med mina ben svikit mig påvägen till skolan och hem ;O illa asså.

Hur som helst, Lollo bokade kryssningen som hon, jag & Mattias ska dra på 7 april :) najsnajs! Galaxy dåra, tyvärr va hytterna som är med "eventuell störning från discoteket" uppbokade, som att man sitter i hytten och degar liksom! hahah. Aja, ska iaf bli fett kul.

 

The voice club @ Café Opera imorrn också, får se om man kommer in bara .. är ju inte med på listan utan " + personen" .. let's hope! najsnajs.

Slänger in en grym låt som jag sjunger som en dåre till varje gång den spelas;


what's about the .. smör?

lalala, kom hem härom dagen så hade mami och papi köpt dojjor till mig, hihi, finfint.

Sen till huvud punkten, what's about berg av smör? Lollo och jag va och fika och vi båda beställde en ciabatta med salami och brie ost, as gott faktiskt :) men fööör mycke smör, vette fan vrf, men mår så illa av mkt fett / socker i vissa sammanhang, då just för smakens skull inget annat. men mys iaf (:

 
(klicka för att förstora)

Ibland får man vara lite elak, bara lite.



ALESHA DIXON - the boy does nothing

lalalala, älskar att gå runt och sjunga på denna och hoppa runt som en dåre! denna underbara låt med dess klockrena text, well thank you.

- He does nothing, the boy does nothing! hihihi.

Spraytan är djävulen själv, eller?

.. sitter jag och säger när jag sitter här kladdig och mörk som en neger .. gaaaaah, 2 timmar har gått, tror jag ska tvätta bort det överflödiga efter 4, alltså lika mkt tid återstående - spännande att se resultatet, tänker förmodligen jämna ut med Maybelline bronze kräm sen.

Någon som har testat TanCan innan? har hört att den ska vara bra iaf :)






Update; Helt okej, svårt att applicera jämnt dock. Skulle rekommendera att applicera med samp eller liknande!
det ska jag köra på nästa gång.



den rätte för rosing

Ska sätta mig framför tvn, kasta i mig lite godis och kolla på den rätte för rosing. Irriterar mig dock som fan på att Hugo är endast 19 bast .. och Linda 36 (?) det är ju fan peddo varning, speciellt när hon har en dotter som är typ 14 .. nää uscha och sen är han ju snygg enligt min smak, vilket gör mig ännu mer arg, cpe :) .

Någon mer än jag som kollar varje avsnitt av Big Brother 2003 reprisen på tv400? man märker vid ett flertal ggr att hon hade väldigt låg självkänsla och därför ständigt sökte bekräftelse, t.ex. att hon kastade sig på alla när hon var onykter,
och sa saker som "e jag snyggast?" "du tycker jag är ful och äcklig!" osv.
Tänkte hur som helst komma till min huvudpoäng nu; Linda såg mycket bättre ut 2003! med det menar jag inte läskig.


 2003

 
2008


freeeedag

jahapp, då va det helg :D, mycket plugg för min del dock, 3 prov och 1 läxförhör nästa vecka! gaaaaaaah. Trots detta har jag planer inför helgen, alltså lär den bli hektisk .. :p
På lördag har mi familia blivit bjudna på middag, så det blir det då.
Hade inte planerat att gå ut i helgen, eftersom att jag är rätt trött på det .. relativit samma sak varje gång, i alla fall för det mesta, men min lilla fru är taggad till hundra (?) haha så har typ lovat att jag ska hänga på. Huset, Infinity? eller vart ska man dra .. ingen aning fiiiiiiifan .

Förövrigt så vann ju Manchester United 2-0 mot Inter i onsdags! :D bevis på att vi är bättre *piiiiiiiiiip*  (; 
2-0 målet gjordes ju av Ronaldo också, kan inte bli bättre!

Såhär ser jag ut idag, slappt haha palla fan inte ens sminka klart mig, lite därav att min älskade keps åkte på.



muhahaha.

Nu ska jag plugga Affärsjuridik och Italienska  :) radion på och fram med böckerna!

P.S. Min mobil var med om en olycka häromdagen och fick en spricka i glaset :( , det lär väll inte gå på gå garantin? ska hur som helst lämna in den för undersökning inom en snar framtid, om inte annat kolla va det kostar att byta glaset .. någon som vet?


PUSS&KRAM.

älskvärt

 


chinos + vita converse =

..måste införskaffas.

mys lördag

jag är bäst på att lyckas göra hundra grejer samtidigt haha, nej men 3 iaf.. kollar på melodifestivalen, äter godis och skriver på min engelska EU uppsats :)
- najsigt najsigt.

Dock stör jag mig heeeela tiden på programledaren, skriker som en dåre hela tiden, och så dom dåliga skämten .. blää.
Wellwell, slänger in Sarah Dawn Finer's låt; "Moving on" , för den är så fin, och så sjunger hon ju sjukt bra också!



ny design

ny design by .. mig själv :D va tycks? den förra hade ändå hängt kvar rätt länge, och va lite trött på den :p däremot är jag inget proffs inom detta område, så det tog mig ca. 3 timmar. 

kom nyss hem från sickla, nu ska jau fortsätta städa mitt rum! har vart och handlat disktrasor så man kan torka, wiiie .. udda som jag är älskar jag disktrasor, tvättsvampar och alla möjliga sorters rengöringsmedel (för de luktar så jävla gott) .. inte för att jag brukar lukta, icke brao!

 


Ikväll tror jag att det blir konsert på gula villan (universitets grej) och sen förmodligen infinity eller huset, återkommer kanske med bilder imorrn!
på återseende mina vänner 
(;


jag har blivit beroende av salta apor!


mums filibaba! är sjuukt sugen på djungelvrål ;(  saltet är det bästa ..
hockeypulver är minst lika bra, men det är ju så svårt att få tag på tycker jag, bläää.

lördags vimmel

@ .. gissa drägghaket? *host*

  


Helt okej kväll, treeeevlans, träffa på ngra gamla bekanta också. 
Kvällens äckligaste; va och dansa på nedervåningen, kollar bakom mig och ser en gubbe och en tant  i 40 - 50 års åldern som står och porrar sig vid en pelare, ööööh .. jag skrek och flydde, muhahahha.

övrigt vad som skedde på lovet .. hmm sara och mattias kom hit över en helg, riktigt kul eftersom att det var i november senast dom kom upp till Sthlm, vi chillade galet, va ute en kväll, på ICE .. träffa på dan där också .. va i city lite och så. Rullade ut på onsdagen också, man får välla hålla igång lite när det är lov ju! jävla lyckad kväll faktiskt, dreeeeev galet.


P.S. Nu har ju Big Brother 2003 reprisen börjat på tv400 ! så jävla kul .  älsklingsserie?  ja föööfan!
Har beställt säsongen 2004 på dvd också! :D .

D&G.

Kissies tävling; 
http://kissies.se/2009/march/nagon-som-vill-ha-en-dg-bh.html#comment

va med ni också!   :)


RSS 2.0