Off to España!

Har fixat i flera dagar nu, växlat pengar, packat och allt sånt. Satt även 6 timmar i sträck igår och pluggade klart det sista på kursen, iiih va jobbigt men ack desto skönare nu.

Åker till min släkt på Mallorca, tillbaka i Svecia 14 juli :)




MIDSOMMAR.

Midsommar imorrn då, verkar som att alla tar denna högtid så seriöst, åker ut på landet och super. Som jag brukar säga "en ursäkt att supa skallen av sig" yeye. Själv tar jag morgondagen med ro, åker ut till brandbergen vid 5 tiden till frugan! :) blir lite rosévin och mys, sen får vi se vad natten tar oss hihi.

 Förövrigt har jag fastnat för denna lovely balkan låten av Andrea Sahara ;) hot hot hot.



 

Forgive & Forget.


Lördag på gröna lund.

Gårdagens kväll spenderades på gröna lund med Soph & Annelie! :D träffade Dick och Camp där sen också :). Alla vi tre var som fnittrande småbarn redan när vi kom in, eftersom att jag var där senast när jag var 10 år, Sophie 13 och Annelie inte åkt många karuseller på grönan. Ouuff, så kul vi hade det! riktigt najs :) åkte bl.a. extrem, uppskjutet, popexpressen ... tilt! omg, va rädd jag var på den! eftersom att jag är höjdrädd fick jag typ panikattack längst upp och började gallskrika på Sophie hahaha. Är stolt över mig själv! :)

Efter grönan rullade jag och Sophie vidare till Ento' där vi dansa loss till 90-tals klassiker och satt på ute loungen. Riktigt najs kväll dvs.


kiiiing.


Ralph Lauren hotness.

Oouf, för Ralph Lauren piké i Madrid och Spanien "motiv" .. tror jag ska kika efter dessa nere i Spanien, dessa är ju nam nam!


RSS 2.0