Spanien - Portugal

error, förbannad just nu..

bra spelat av portugal, jämnlika kvaliteér i lagen, en tillfällighet & ett mål på offside, "bollen är rund".



Viva Portugaaaaale!   u did well!!!


bästa.



















sommartider.

Sjuuukt härligt väder just nu ju, har varit och skaffat lite solbränna faktiskt, i flaten :) dock så brände jag mig förra onsdagen i fejset - sånt som händer, smärtsamt bara hohoo.
Efter jag hade bränt mig åkte jag till sickla udde för att mysa med mirella, sis och folks för att mirella skulle åka till miami nu i fredags :) jätte mysigt!

Åttondelsfinal Spanien - Portugal imorgon, lite nervös är man allt! och tråkigt att de möter varandra men bra om man tänker på motstånd .. ye ye, hoppas på portugal imorrn! :) <3

 


.

Errare humanum est, ignoscere divinum - Att fela är mänskligt, att förlåta gudomligt.


VM - tjalalala.

VM är ju i full gång, så jävla najs! :) kollade både portugal - elfenbenskusten & brasilien - nordkorea på nivå i tisdags, mys! igår blev det nivå igen :p blev dock bara slutet att sydafrika matchen, chilla ett tag för att sedan dra vidare till kungsan där dom hade special klubb mitt ute i partytält, det var najs, rätt mkt folk man kände, alltid roligast då tycker jag :).


För jag har tagit studenten!

Studenten i fredags! sjuukt roligt. Dagen började med fotografering vid 9.00, som följdes utav brunch, betygsutdelning och uppträdanden i aulan, och sedan utspringet! :D efter det så åkte vi in till stan och skrek ikapp med flak, för att sedan åka till min mottagning i Aspudden :).

Kvällen fortsatte i festens tecken! Tack för alla fina presenter och uppskattning, till alla som var med och förgyllde min dag!!! <3<3.


     

(klicka för att förstora)


För imorrn tar jag studenten..


weekend.

Var för sista gången på Chaplin's i fredags, med fia och annelie. Det var helt smockat med folk! gaalet, men det var kul.

6 juni idag, Sveriges nationaldag ju. Det är helt crazy vad tiden går fort, man hinner inte med själv, bara jag som inte fattar att det är sommar? Ska hur som helst åka in till stan och köpa studentskor och idag ska jag fan komma hem med dom också haha! tar ju studenten på fredag :D så hurry hurry.



maybe you need to.


Studentskor.

Denna eviga beslutsångest! och min dåliga kompetens att gå i höga klackar .. alla de snyggaste skorna har mördarklackar som man inte vet om man kommer varken bryta benen i eller överleva, och då frågar man sig själv frågan: vill jag bryta benen på studenten? är det verkligen då det är dags att satsa på dom där höga klackarna? Eller ska man satsa på något mindre avancerat ... hujeda mig :).

      


(klicka för att förstora)      ,... i want those killer heels!


RSS 2.0