Morr på denna helg.

fredag - Rullade ut med två mål, 1. fucka ur, 2. bojkotta morgondagens alla hjärtans dag. helt okej kväll, men ingen höjdare kanske. Hann inte till ICE så hamnade på After där vi satt och snacka med några galna finnar varav en utav dom fyllde år.

lördag - Hemma och chillade bara, var arg på allt och alla, hela världen. Är fortfarande osams med en viss person.

todaaaaaaaaaay;  hitills har jag spelat noice på högsta volym i vardagsrummet, tills folk började klaga, då blev de noice på högsta volym på mobilen ist, så jag kan lyssna för mig själv  :) . Kom på igår kväll att jag inte gör något som helst som jag tycker är riktigt roligt, jag menar igentligen är det ju för att man aldrig har tid. Det är ju bara skolan och skit i veckorna och sen blire helg och då blir det att man drar ut. Därför satte jag in en annons på korpen idag hahah :D ingen kommer vilja ha mig men va fan man får väll leka optimist! jag ska bli fotbollsproffs nu ;).
wellwell, ska dra ut och ta lite luft, rulla till medis, skanstull eller nått, yeye.

på återseende, puss.

gårdagens inköp

 

brun utan sol från maybelline, och duo ögonskugga i blå nyanser även den från maybelline,
samt hårspray från wella.
 har inte testat bronze krämen än, hoppas att den är bra!   :)



update:  bronze krämen luktar som en dröm! typ hawaiian tropic, bra resultat också, jämnt, men ändå inte pang på, tar nog några gånger innan det blir stor skillnad.

.

eu nunca sentirei que diferente sobre você então eu tenho agora, e sempre. eu falto-o.


Scolari kickad.

Scolari blev sparkad idag, måndag, som tränare utav Chelsea ;O .. har inte haft koll på hur det har gått för honom men jisses, Luiz som är så otroligt grym. Tydligen var det en lovande början när han kom till klubben i sommras, men det har gått sämre, och sämre.

snälla,  kom tillbaka till Portugal!

Will Luiz Felipe Scolari's Chelsea move affect whether his current star, Cristiano Ronaldo, leaves Manchester United for Real Madrid?


9 feb.

sitter i skolan nu, hade bild och form 8.30 medans typ resten av klassen börjar 11.20 eftersom att vi inte har någon engelska två veckor framöver .. kändes lite surt att kliva upp halv 7 måste jag säga hehe, men hade ju iaf ett roligt ämne :) började göra min logga till min mapp, blev rätt bra tror jag.
satsar på full närvaro denna vecka! måste börja gå och lägga mig tidigare på kvällarna och komma in i rätt rutiner.

såhär ser min dag ut:
11.20 - Samhällskunskap B
12.30 - 14.50 - Lunch / håltimme
14.50 - Italienska
16.00 - Naturkunskap B


pyyyyyyyyyyyyyyyyyssssssssss.



B.U.S.



Kan rekomendera Nivea's brun utan sol, både luktar godare och ger ett bättre resultat än Dove's (som jag använde förut). Eftersom att konsistensen inte är lika tjock så blir det inte fläckigt alls! :)
Har varit lite slö på senaste tiden med B.U.S, efter ett halvårs konstant användande, eftersom att jag tycker att det är lite jobbigt att gå omkring och låta krämen torka in, men nu till helgen så! för snyggt blire ju.

5 februari!




Grattis till Cristiano Ronaldo! världens bästa fotbollsspelare, min bejbi ;)   som fyller 24 år idag.
dagen till ära ska jag svulla lite extra idag ^^ ; frysta jordgubbar, marianne choklad, coca cola & djungelvrål! haha, ska sända ut lite glada tankar också.

..visst är jag allt gullig ibland?, tihi.


RSS 2.0