19 januari.

Vaknade och såg att jag brutit av en nagel buhuuu(!), filade ner skiten och fick till en kort manikyr .. det funkar.
förövrigt så bokade jag kryssningen igår, ska bli ruuuligt värre, hittade även en klänning på nelly som jag blev helt förälskad i! den va inte billig, men ska ändå beställas lagom till le cruise to finlandia! :D haaaala.



Tuuursday.

Har fan i mig problem att gå upp tidigt på morgonen, men paulina hjälper mig :D det e brao. Har inte varit i stan (för att handla dvs.) sen innan jul, så kände en dragningskraft dit efter skolan, letade efter ett par gudomligt fina tights vilka inte hade kommit in ännu :/. Men kom hur som helst hem med ett par "chanel" örhängen i silver, eftersom att jag är nickelallergiker samlar jag lite smycken då och då :).


A new start & paying my debts.

Började skolan idag, en kurs som tillhör barn & fritid och tji fick jag för praktik på dagis ingår, stog inte nått om det när jag sökte .. men men det ska gå vägen.

Har dessutom ängnat dagen åt att betala räkningar/skulder, för att inte nämna släpat hem en röding goose från haninge som är min baby :) åååh så har man beställt lite lösögonfransar från thai! så nu ekar det redan tomt i kontot men det skiter jag ii, jag e happy - a happy pancake.


RSS 2.0