Onsdag.

Jag har noll energi nu för tiden, försov mig och hittade inte min tandborste imorse, menmen ...  ska sminka mig lite nu, fortsätta leta efter min tandborste och dra till nacka forum :) weeeeeeeeei, bästa'.

Barca "manglade" ju tydligen Inter igår, fan .. kärlek till Quaresma, Figo & Mourinho (som är så jävla skön!) hahah.

Enligt fotbollskanalen så kanske Ronaldo kommer tillbaka från sin skada och spelar redan ikväll i CH, hoppas att dom inte kastar ut honom för tidigt bara, El Clasico i helgen ju! Hoppas att Real Madrid dödar på söndag, och att Zlatan kan spela - bara för att jag som ni kanske vet stör mig så otroligt mycket på honom, så är det bara ännu roligare om han spelar, om han misslyckas det vill säga ;).






From hell to heaven - eller något i den stilen.

Tänkte som vanligt göra en "gårdagens", kvällen började med en taggad liten Sophie och en taggad liten Malin i Grodan kön .. golden wave där igår och självaste Alex Gaurdino skulle vara på plats! - kungen av house skulle man kunna säga. Dock efter ca. 50 min väntan var klockan 00.10 och pallade inte betala inträde utan var bara sura över att fått köa så pass länge. Vi begav oss sedan till fridhemsplan och hälsa på några vänner, träffade även på en av jesus vänner, as gullig tjej som tipsa om en härlig sylta 10 meter därifrån, varför inte tänkte vi.
Slut betyget blev också bra haha.



Italien - Sverige,

Var på Oleary's igår med Sophie, Dennis och sådär, kollade på Italien - Sverige (; Drog ett tag till nivå sen efter också, treevlans hihi.



Matchen slutade hur som helst 1-0 till Italien som dom flesta kanske vet, inte helt oväntat direkt ju, tyckte det skulle bli spännande däremot att se om det var någon skillnad på spelet med Hamren som ny förbundskapten, men fick ingen direkt uppfattning, så får återkomma till det. Tyckte ändå att det var relativt bra jobbat från Sveriges sida, trodde att Italien skulle vinna med mer faktiskt. Men igår "hejade" ju jag på Italien hah... Rätt kul också att Isaksson sprang ner under sveriges hörna i slutminuten, och avslutade matchen genom att nicka åt hell .. :/

OBS. Bör tilläggas att Portugal slog Bosnien igår och att de i och med detta är vidare till VM ;D! hell yes.


 


Arne och jag är goda vänner.

 

 

Jag fick en ny kompis på posten idag, han heter Arne (Arnold). Han är en jätte fin ponny gjord av syntet. Arne och jag kommer ha nära kontakt,
och ingen snackar skit om honom! Då får ni med mig att göra.
Han är så fin! :D

ikväll ska vi ut och festa, hohoho..

Tisdag.




 Every cloud has a silverlining,


baby, if you'r down, down, down.

................


.




 - whatcha say?


AIK - SM GULD 2009!


 

Allmänna Idottsklubben - A.I.K.  "Guld 2LAX9" - Congrats'

 vi är överallt, det är inte ni!


Härlig söndag.

grymt härlig söndag, sista dagen på lovet bara för att;

-  (2-1) SM - Guld till AIK!! <3. Kolla på aik spelarna vid kungsgatan! :)
- Har inte pluggat ett skit, bara tagit det lugnt.
- Vart och kollat på "Michael Jacksons - This is it", så fin, R.I.P.



RSS 2.0