Student.

Igår tog Jens, kusin, studenten! så va med familjen på hans mottagning i skarpnäck, träffa släkten, åt smörgåstårta och så :) treevlans!

Åkte hemåt vid halv 7 och åt lite och så, sen drog Jag och Lollo och mötte upp Jens på Kingstown i Skanstull. Träffa på Marko i dörren också, hehe fick liten chock där, visste inte att han jobba som vakt där. Wellwell, Vi satt iaf kvar sist av alla haha, dom fick be oss att gå.

Hur som helst var det en jätte trevligt dag / kväll!  ( grattis igen! )


   


Derby.

      VS.          


 
 AIK
eller Hammarby,  vilka vinner derbyt ikväll?

Själv anser jag att allsvenskan inte är så mycket att hurra för överhuvudtaget, låg klass? ohja. Men självklart är det inte fy skam om man går på någon match, det är ändå jävligt kul. Jag hyser ingen stor kärlek till något lag, men AIK är ändå mitt favorit lag i allsvenskan. Så därför hoppas jag på dom ikväll. Samtidigt så har det gått minst sagt dåligt för Hammarby den här säsongen (?)


- Hur som helst, heja på AIK idag mina vänner! för utöver att dom är det bättre laget, så har jag satsat 100 % av mitt bettson konto på en dubbel där denna match är med ;D hahah.

Gårdagens fotboll.

Skrev inte om detta igår, eftersom att jag var för upptagen med att vara förbannad. Jag anser att barcelona är ett jävligt bra lag, någon som säger nått annat ljuger för sig själv. Däremot anser jag inte att Barcelona är ett bättre lag än Manchester United! jag tror att dom är ungefär jämnlika, därför gick det som det gick igår.

Enligt mig ägde United de första 10 min, tills Barcelonas 1-0 mål kom. Efter det tappade United ( förmodligen lite psykiskt ) medans Barca taggade till, efter detta lyckades United inte komma tillbaka in i matchen.




Jag citerar äckel Zlatan -  "Bollen är rund, allting kan hända".


CL - final.

       VS.        


ikväll gäller det!
vilka tror ni tar hem det?
- som ni kanske vet, både hoppas jag och tror på united!

Fuck it.

Fuck it, säger jag bara! orkar inte med all skit .. jag är dum jag vet, men pallar inte bry mig just nu, inte idag.
Ut och steka i parken,  shall we? ohja.

 




psst. gissa vem som vann 2:a pris i Tomas Edlund's ( stylingchef på Wella ) tävling "Sveriges snyggaste lugg" ? jo precis, Jag! hihi, lite kul faktiskt.


Chace Crawford, ett riktigt ostkex?'




Moi - asså, Jude Law är fan olagligt het!
L - ja, men asså Chace Crawford är fan hetare än Jude Law ..
Moi - Cheese cracker, vem är det?!
L - CHACE CRAWFORD!


HAHAHHAHA.

Min kostcirkel?



 En alldelles vanlig söndag, alltså svulla framför tvn, betta lite på oddset
dvs. inga konstigheter.

Jag sitter och kollar på filmen "Gomorra" och mumsar på en kaka (närmare bestämt chokladflarn) och till detta självklart en burkcola, helt plötsligt så säger Lovisa;  -  Kakorna är skitäckliga! dom smakar bara socker .. alltså du skulle lika gärna kunna sätta dig med en påse socker och en sked och börja mumsa. Samma sak med colan föresten.

Döda mitt söndag svull bara, gör det! hahah, i min värld är varje dag en lördag ..
jag citerar donken "livet har sina goda stunder".

PUSS&KRAM
/  Malin "Mcdonald" Beatrice.



 


take a look into my calender! mohahaa.






thank god it's friday' ?




Sitter här med B.U.S. , dumhuvud som jag är, kommer aldrig hinna möta negern halv 1 nere vid bussen? haha, till råga på det sätter jag mig och skriver i bloggen? :D jadu ..

Ska iaf dra in till stan ett tag, sophie ska köpa foundation och mascara typ .. och med dra menar jag GÅ , eftersom att mitt busskort har gått ut, buhu .. men bra med motion iaf :)  hoppas att det inte börjar regna bara !
jaja, ikväll blir det nog utgång? är typ inte taggad nånstans, nästan pank är man också, och det finns fan inga ställen att gå på om man är 18?! bara en massa dräggställen .. öööööh.


Menmen, måste slänga på mig lite kläder nu! och lyssna på denna låt på repeat! hehe.



 tjilivippen!




Chaplin's igår, rätt segt, men helt okej, största minuset var att djn mixade sönder alla låtar (förutom africanism - lift your leg up) på hela kvällen, när det gick så långt att han mördade "no stress" blev det bara för mycket  ;O haha, nää fyfan är trött på stockholms klubbar.

Titanic - den mest romantiska filmen någonsin.




Jag älskar film, men måste nog säga att Titanic ändå är min absoluta favorit, en klassiker, och nog den mest romantiska filmen, iallafall jag har sett. Fattar inte att dom inte visade den på bio igen när det var 10 års jubileum!  gaaalet.


Gigi D'Agostino - I'll Fly With You.




 grymt bra låt, och härlig remix .. visst?

sitter och pluggar samhällsk. - EU / Kommunismens och Jugoslaviens fall, rätt saftigt alltså .. men sjuuuuunger gör jag "I'll fly with you .. lalala"  (: .

RSS 2.0