"The great songs live forever.."


Potensiell outfit.



- .. what do ya think?


Nailobsession.

Nagellack är en av mina droger, har aldrig omålade naglar och gillar att byta rätt ofta :). Har haft gult / sverige flaggan ett tag nu, så idag fixade jag en "fransk manikyr", va tycks? Detta eller lila imorrn på utgång ...


Friday.

Min fia klippte mig igår på salongen, tog bort det värsta slitna, och plattade :) så mitt hår är skit lent just nu hoho.
Lite molnigt idag men ska iaf gå ner till hamnen och jobba lite på solbrännan, förmodligen utgång senare ikväll också, nivå först och sen 360 tror jag, typ 3 veckor sen jag va ute och klubba faktiskt, inte normalt i min värld hehe. Funderar på att plåga mig själv lite och ta mina klackar från studenten ikväll ..?


bästa.



"Portugal looked so good playing against North Korea that Cristiano had to take a moment to appreciate it..."
-------------------------------------------------------------------------------
btw. VM slut, och Spanien som mästare - viiiiiva! stort gjort, och första gången för dom så det va kul. Fult spelat av Holland vilket bara gjorde dom pinsamma, sånt är så onödigt. Tycker det kan diskuteras om Spanien verkligen spelade bäst i mästerskapet men tycker hur som helst att dom var värda det annars hade dom inte kommit dit.



 Att matcher avgörs på tillfälligheter går igentligen inte att skylla på, det tillhör spelet.
  .. EM 2012 i'll be theeeeeere!


Landet here i come.

Brevens bruk idag (en bit ifrån örebro) höhö. kommer förmodligen hem på tisdag :). Har gjort en pakt med mig själv att göra allt (nästan iaf) i bikini, ohohooooo, jag är besatt. 

call me bitches, xoxo ********


Tyskland - Spanien.

Är det fotboll så är det! semifinal 2 nu, tyskland vs. spanien .. galet spännande match, antingen blir det utklassning (fördel tyskland) eller en riktig rysare skulle jag tippa. Ikväll hejar vi på spanien
¡Viva España!
Torres på bänken ikväll, anser att det är ett smart drag.



 avspark nu, holla at ya later, Muah.


1-0 spanien! historia gjord av en nick, pyol :) as ballt! spännande match. final snart, holland - spanien craaaaaaaaaaazy.


RSS 2.0